O nama

Restoran Zdrava voda Jablanica

O restoranu Zdrava voda Jablanica

Restoran Zdrava voda je privatni restoran koji posluje od 1967. godine. Nalazi se na magistralnom putu M17 na izlazu iz Jablanice prema Jadranskom moru. Smješten je u kanjonu Neretve, u oazi tišine i zelenila.

U jelovniku ćete naći vrhunske specijalitete sa roštilja, veliki izbor jela po narudžbi, sviježu pastrmku, a posebno izdvajamo jablanički specijalitet čuvenu janjetinu sa ražnja koja je postala svojevrstan brend.

Sa terase restorana pruža se predivan pogled na zelenu Neretvu i na kulturno-istorijski spomenik srušeni most na Neretvi i spomen Muzej "Bitka za ranjenike na Neretvi".

Na samo sat vremena vožnje udaljenosti od mora, pola sata do obližnjih skijališta na Risovcu, Zdrava voda je postala omiljena destinacija velikog broja turista kako iz zemlje tako i inostranstva.

Ljubazno osoblje će se postarati da svaka vaša želja bude ispunjena, a prijatna atmosfera u objektu i okolici učiniće Vaš boravak prijatnim i nezaboravnim.

Unutrašnjost restorana i terasa sa prelijepim pogledom na zelenu ljepoticu Neretvu pružaju Vam ugodan ambijent, dok parking prostor obezbjeđuje dovoljno mjesta za Vaša vozila. Sve navedeno učinilo je da restoran Zdrava voda postane nezaobilazna destinacija velikog broja sretnih i zadovoljnih gostiju.

U prijatnoj atmosferi objekta, u dubokoj hladovini i uz tihi šum Neretve raskomotite se i rashladite, napijte se kao led hladne ZDRAVE VODE. Time će Vaš ugođaj biti kompletan.